Elokuvateatteri rules koskaan pitäisi rikkoa

Kino Myyri: Elokuvateatterisäännöt, joita sinun ei pitäisi koskaan rikkoa Elokuvateattereissa

on jotain, joka lohduttaa ihmisiä. Ehkä se on tuoreen popcornin tuoksu ilmassa ja jännitys katsella vuoden odotetuinta elokuvaa. Vuosien varrella ihmiset ovat löytäneet mukavuutta elokuvateatterin nurkista huolimatta suoratoistopalvelujen kasvavasta suosiosta. 

Kaikki teatterikokemukset eivät kuitenkaan ole hyviä. Pidä ilmapiiri, jossa voit keskittyä vain elokuvaan, on tärkeää, kun käydään elokuvateattereissa, mutta kaikki eivät noudata tätä sääntöä. Nämä tapaukset voivat pilata teatterikokemuksen kokonaan.

Kino Myyri on nähnyt kaikenlaista töykeää teatterin sisällä. Joten tässä on joitain elokuvateatterisääntöjä, joita sinun ei pitäisi koskaan rikkoa:

Lopeta puhelimesi käyttö

Tämä saattaa olla elokuvan ilmeisin ja vakiintunut sääntö, mutta useimmat ihmiset löytävät aina tavan rikkoa sitä. Älä työnnä puhelinta elokuvan aikana ja käytä sitä. Tämä tarkoittaa ei kurkistamista, ei tekstiviestejä eikä puheluiden vastaanottamista. Pimeässä elokuvateatterissa puhelimet voivat olla liian kirkkaita ja häiritseviä.

Sammuta puhelimesi niin paljon kuin mahdollista. Muista, että ostit elokuvalipun katseluun! On suuri mahdollisuus, että pilaat elokuvakokemuksen muille katsojille, jos jatkat puhelimesi käyttöä. Odota elokuvan päättymistä, ennen kuin tarkistat ilmoituksesi. 

Pidä melu

hiljaisena. Varmista aina, että olet hiljaa, kun elokuva alkaa. Jos olet kavereidesi kanssa, voi olla houkuttelevaa fani-tyttöä söpöjen kohtausten yli. Haluat ehkä jakaa ajatuksesi heti, mutta se voi odottaa! Muut katsojat voivat ärsyttää, jos kuiskaat koko ajan elokuvan aikana. 

Muista, että et ole ainoa, joka käytti rahaa elokuvalippuihin. Hiljaisuus on elokuvateatterien kardinaali. 

Älä tuo koko lounasta

Elokuvateatterikokemus ei koskaan tule olemaan täydellinen ilman ruokaa. Älä kuitenkaan tuo haisevaa lounasta elokuvateatteriin! Voit tuoda popcornia, pullon soodaa tai hotdog-voileivän. Jos tuot ruokaa, varmista, että se on teatterille sopiva ateria. Älä tee sotkua istuimellasi ja vahingoita mattoa uppokastikkeella.

Anna ihmisille tilaa

Jotkut teatterit ovat toisinaan täynnä, varsinkin jos se on kuukauden odotetuin elokuva. Kunnioitat tällaisissa tapauksissa naapurisi henkilökohtaista tilaa. Älä työnnä käsinojaa. Varmista, että jalkasi pysyvät siellä, missä ne ovat. Venyttämällä jalkojasi niin, että ne saavuttavat jonkun tilan, on iso ei-ei! Istu aina kunnolla ja pidä mielessä tekosi.

Ei spoilereita, kiitos

Elokuvan päättymisen jälkeen saatat tuntea itsesi tuskalliseksi juonesta ja keskustella siitä äänekkäästi ystävien kanssa aulassa. Tämä on kiusaus, jota on taisteltava koko ajan. Jonoon putoavat ihmiset voivat kuulla sinut. Mikään ei pilaa elokuvakokemusta paitsi tietää, kuinka juoni päättyy, ennen kuin edes saa tilaisuuden nähdä sitä. Pidä spoilerit itsellesi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *