Kaikkien aikojen 4 suosituinta jouluelokuvaa

On monia asioita, jotka yhdistävät sinut jouluun, ja jokaisella on tietty jouluelokuva, jonka he yhdistävät lapsuuteensa, olipa se animoitu, live-action tai jopa savielokuva. Ja vaikka muistelet taaksepäin, sinulla on aina elokuvia katsottavaksi ystävien ja perheen kanssa.

Mutta kun on valittava uusi elokuva katsottavaksi, tulet varmasti yllättymään loistavien ikonisten jouluelokuvien määrästä, mutta onneksi Kino Myyri on koonnut ja kaventanut kaikkien aikojen 4 suosituinta jouluelokuvaa. alla:

  1. Home Alone (1990)

Joulu ei ole täydellinen ilman Home Alone -peliä satelliitissa. Tämä on yksi kaikkien aikojen suosituimmista jouluelokuvista ikonisella tapahtumakäänteellä, jossa Macaulay Culkinin näyttelemä nuori poika unohdetaan ja jätetään kotiin, kun hänen perheensä lähtee joululomalle Pariisiin. Kun hänen perheensä yrittää kiihkeästi palata Yhdysvaltoihin, varkaat yrittävät murtautua Kevinin kotiin. Kevin puolestaan ​​suojelee taitavasti taloaan tarantulalla, ansaannoilla ja näppärästi tehdyillä pahvileikkauksilla, yleisön iloksi.

  1. It’s a Wonderful Life (1946)

It’s a Wonderful Life on edelleen listalla, vaikka se onkin yksi vanhimmista jouluelokuvista. Elokuva on mustavalkoinen, eikä se välttämättä vetoa uudempaan sukupolveen, mutta kun katsot sen, et koskaan tiedä mitä elämä on tietämättä sitä. Tarina pyörii George Baileyn ympärillä, joka on paikallinen liikemies, ja hänen huoltajansa on näyttänyt hänelle, millaista elämä olisi, jos häntä ei olisi olemassa. Sitten hän tajuaa positiivisen vaikutuksen, joka hänellä oli pikkukaupunkiinsa. Elokuvan pääviesti on, että riippumatta siitä, kuinka rikas olet, rakkaus on silti ainoa korvaamaton asia, joka on saatavissa.

  1. National Lampoon’s Christmas Vacation (1989)

Tämä elokuva on yksi klassisimmista ja ajattomimmista elokuvista, joita voit katsoa jouluna. Et tule katumaan sitä, jos et ole jo katsonut sitä. Se on hyvän olon komedia, joka on ihanteellinen elokuva katsottavaksi ystävien ja perheen kanssa. Se kertoo Chevy Chasen esittämästä Clark Griswoldista, joka on hyvin innoissaan joulusta ja lupaa tehdä siitä erityisen, kunnes hän kääntää tilanteen täysin, mikä johtaa katastrofien ketjureaktioon. Joten jos etsit hyvää naurua jouluna, tämä voi olla juuri sinulle sopiva elokuva!

  1. A Christmas Story (1983)

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, A Christmas Story. Tämä on edelleen listalla, koska se on yksi elokuvista, jotka muistuttavat sinua aina joulusta. Elokuva pyörii Peter Billingsleyn näyttelemän Ralphine Parker -nimisen nuoren pojan ympärillä. Hän viettää suuren osan ajastaan ​​välttääkseen kiusaajaa ja miettii samalla ihanteellinen joululahjaansa, Red Ryder -ilmakivääriä. Ralphine on aina ristiriidassa isänsä kanssa, mutta äiti lohduttaa häntä aina. Hän yrittää ehtiä joulupäivään silmälasiensa ja toiveidensa kanssa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *