Katso elokuvia ja ohjelmia sydämesi mukaan, kun luot tilin Kino Myyriin!

Koska monet maailmankamppailevat edelleen pandemian kanssa, monet ihmiset joutuvat edelleen työskentelemään tai jäämään kotiin useimpina päivinä. Siten online -elokuvien ja suoratoistoalustojen liiketoiminta kukoistaa. Kaikki haluavat katsella uusimpia elokuvia ja TV -ohjelmia, koska he eivät voi tehdä paljon muuta kotona. 

Sinun ei tarvitse huolehtia kyllästymisestä, kun olet Kino Myyrissä. Olemme erikoistuneet kaikkeen viihteeseen ja lataamme verkkosivuillemme päivittäin uusia elokuvia ja ohjelmia. Parasta on, että voit katsella niitä ilmaiseksi! 

Voit katsoa joitain parhaista uusista elokuvista, joita voit katsella verkkosivustollamme, alla olevasta luettelosta: 

Cruella
Kaikki Disney -elokuvia rakastavat tietävät, kuka Cruella De Vil on. Hän on ikoninen konna elokuvasta 101 dalmatialaista, ja tämä elokuva syventyy hänen alkuperätarinaansa ja siihen, miten hän kamppaili elämänsä aikaisemmassa osassa. Tämän live-action-elokuvan ohjasi Craig Gillespie ja sen pääosissa ovat Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong ja monia muita lahjakkaita näyttelijöitä. 

Unelmistaan ​​sokaistuna tulla stylistiksi Estella etenee portaita ylöspäin ja saa tietää paljon menneisyydestään ja siitä, kuka hän todella on. Lopulta hän saa selville, että hänen todellinen itsensä on Cruellassa, ja hän jatkaa intohimoaan muotialalle. 

Kuolleiden armeija
-palkittu ohjaaja Zack Snyder teki suuren vaikutuksen kriitikoihin ja katsojiin, kun hän julkaisi uuden elokuvansa Army of the Dead. Jotkut jopa sanoivat, että hän mullisti zombie -elokuvat ja teki niistä jotain ainutlaatuista ja vieläkin jännittävämpää. 

Suurten nimien, kuten Dave Bautistan ja Ella Purnellin, pääosissa voit jatkaa heidän zombie -seikkailujaan Vegasissa juuri ennen ydinhyökkäystä. 

I Care a Lot
keskellä kaikkia romanttisia komedioita ja zombie -elokuvia, joita voi nähdä kaikkialla nykyään, J Bkalesonin ‘I Care a Lot’ on uusi tuore elokuva. Se kiertää tarinan Marla Graysonista, joka toimii vanhusten hoitajana. Hän ja hänen kumppaninsa kohdistavat vanhoja ihmisiä, joilla on rikkauksia ja omaisuutta ilman perhettä, jotka huolehtivat heistä. 

Hänen operaationsa muuttuu kuitenkin pahimmaksi, kun yksi hänen uhreistaan ​​on mafiapomo äiti. Tämä on jännittävä ja erittäin viihdyttävä elokuva, josta kaikkien komedian ja toiminnan ystävien pitäisi nauttia. Se on saatavana myös verkossa, mutta sen isäntäalusta on Netflix. 

Kuullut ja näkemät asiat
Kaikkien kauhu- ja trilleriharrastajien kannalta tämä uusi Netflixin alkuperäinen elokuva on pakko katsoa. Tarina syventyy avioparin Claren ja Georgen elämään tyttärensä Frannyn kanssa. He muuttavat uuteen taloon Chosenin lähiössä New Yorkissa, kunnes he alkavat kokea epätavallisia tapahtumia. 

Kun heidän suhteidensa siteitä testataan, Clare alkaa ymmärtää, että ehkä heidän kotonaan esiintyvät henget eivät todellakaan yritä satuttaa heitä. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *