Miksi Tom Hansen ei ole koskaan ollut uhri

Kino Myyri: Miksi Tom Hansen ei koskaan ollut uhri

Jos olet nähnyt 500 päivää kesää (2009) ja nauttinut sen omituisuudesta , saatat perustella, että kesä oli roisto. Hän otti Tom Hansenin, hänen poikaystävänsä, itsestäänselvyytenä. Kaiken sen jälkeen, mitä Tom teki hänen puolestaan, hän löysi tuhat tapaa murtaa hänen sydämensä ja jättää hänet toiselle kaverille. Tom Hansenilla oli kaikki hyvän miehen ominaisuudet, joihin kukaan rakastuisi. Mikä on kesällä vikaa?

Anteeksi, Tom Hansen on myötätuntoinen. Vihaan kertoa sinulle huonoja uutisia, mutta tuo mies oli näyttelyn todellinen baddie. Tästä syystä:

Hän oli itsekäs.

Kaikki eivät pidä ajatuksesta sitoutuneesta suhteesta. Nykyaikaisen treffailun maailmassa useimmat ihmiset harrastavat jännitystä ja hauskaa. Heillä ei ole kiire mennä naimisiin, ja he haluavat vain viettää aikaa nuorena. Tämä oli kesän hahmo näyttelyssä. 

Kesä oli alusta asti selvä aikomuksistaan. Hän ei halunnut sitoutunutta suhdetta. Ei mitään liian vakavaa, ei mitään liian uskollista. Tom Hansen ei kuitenkaan koskaan kiinnittänyt huomiota mihinkään näistä. Hän sukelsi päinvastoin ja vaati liikaa, vaikka tietäisi, että Summer halusi vain hauskaa. Tomille hänen romanssitarve olisi aina etusijalla. 

Tom Hansen oli kävelevä punainen lippu.

Hän oli rakastunut humalassa:

“Se,että hän pitää samasta outosta paskaa kuin sinä, ei tarkoita, että hän on sielunkumppanisi.” Tämä oli yksi näyttelyn kuuluisimmista ja merkittävimmistä linjoista. Valitettavasti Tom Hansen ei koskaan huomannut tämän linjan vaikutusta loppuun asti. Hän oli niin iloinen siitä, että he molemmat kuuntelivat samaa bändiä ja keskustelivat hyvin. 

Kyllä, tämä voi olla tärkeä alku hyvälle yhteydelle, mutta joskus se on vain sattumaa. Ei enempää eikä vähempää. Jopa Smithit eivät voi koskaan saada tyttöä rakastamaan sinua takaisin.

Hän oli liian rakastunut humalassa ja antoi merkityksen kaikelle, mitä kesä teki. Hän oli enemmän rakastunut ajatukseen romanssista kuin kesän todellisuudesta, ja lopulta tahraa heidän ohikiitävän suhteen lopullisesti. 

Hänellä oli epärealistisia odotuksia.

Koko elokuvan ajan Tom Hansen meni ylitse. Hän antoi liikaa itsestään ja ponnisteli suhteessa paljon. Pahempaa oli se, että Summer ei koskaan halunnut mitään. Tom Hansen ei ymmärtänyt heidän dynamiikkaansa ja mitä ne merkitsivät toisilleen. 

Hänen epärealistiset odotuksensa saivat hänet kunnioittamaan rajojaan, mikä sai hänet kunnioittamaan heidän sopimustaan ​​suhteiden alkaessa. Osa hänestä tiesi jo, etteivät he mene mihinkään, mutta hän otti harppauksen. 

Kesä ei koskaan murtanut hänen sydäntään. Hänen suuret toiveensa tekivät.

Keskustele suosikkielokuvistasi Kino Myyrin kanssa. Elokuvaelämys

ei ole täydellinen ilman hyvää keskustelua! Tule katsomaan suosikkielokuviasi kanssamme ja keskustelemaan niistä ystäviesi kanssa. Tiimimme on omistautunut tarjoamaan sinulle parhaan elokuvavalikoiman. Käy täällä!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *